Pliante

1,00 lei

Pliantul publicitar se numara printre cele mai folosite materiale promotionale printate, utilizate in campaniile de promovare. Indiferent ca reprezinta produse sau servicii, calitatea pliantului (design si print) este decisiva pentru imaginea firmei si succesul campaniilor publicitare realizate prin intermediul pliantelor.

Loading...
0% Complete

    0
    * Obligatoriu
    Descriere

    Pliante Bi-Fold

    Pliant bi-fold (1 big/pliu si 2 paneluri) – cu un aspect mai formal, pliantele publicitare bi-fold pot fi folosite si cu rolul de mape in care se insereaza foi sau brosuri prin adaugarea de pagini in interior.

    Pliante Tri-Fold

    Pliant tri-fold (2 big-uri/pliuri si 3 paneluri egale) – realizate de obicei dintr-o coala A4, rolul pliantelor publicitare tri-fold este de multe ori acela de a inlocui flyer-ele, cu un design mai elegant si posibilitatea de a contine o cantitate mai mare de informatii.

    Pliante Z-Fold

    Pliant Z-fold (2 big-uri/pliuri si 3 paneluri egale) – sunt o varianta a celor trifold. O astfel de modalitate de impaturire este aleasa in momentul in care avantajeaza grafica.

    Modalitatea de pliere este cea schitata in desen.

    Pliante Gate-Fold

    Pliant gate-fold (2 big-uri/pliuri si 3 paneluri) – un format de pliant mai rar intalnit, cu impact ridicat tocmai prin noutatea formei de prezentare.

    Pliantul gate-fold este obtinut prin impartirea formatului A4 in 2 parti laterale egale si o parte centrala dubla ca latime. Modalitatea de pliere este cea schitata in desen.

    Livrare & Plata
    Cerinte grafica

    Fisiere acceptate pentru tiparirea corespunzatoare a pliantelor: cdr, pdf, ai, eps, svg, psd, tif, png, jpg.

    Pentru a putea garanta calitatea superioara a pliantelor, recomandam transmiterea fisierelor de grafica in format vectorial. Mai jos regasiti un scurt ghid cu minimele cerinte tehnice pentru realizarea grafica a pliantelor.

    • Design-ul pliantelor se va lucra doar in modul de culoare CMYK. In cazul in care acestea sunt realizate in modul RGB, pot exista diferente intre nuantele printate si cele vizibile pe monitor.
    • Pentru fisierele transmise in format vectorial, recomandam ca toate fonturile utilizate sa fie convertite la curbe / transformate in outlines. In caz contrar, pot exista diferente intre fonturile utilizate de dumneavostra si cele utilizate de noi. De asemenea, exista si posibilitatea ca unele informatii sa dispara.
    • Eeste foarte important ca design-ul sa beneficieze de bleed de minim 3 mm perimetral. Bleedul este suprafata exterioara a pliantului ce ulterior va fi eliminata dupa taiere. Pe suprafata destinata bleedului nu se vor insera texte sau elemente care trebuie sa fie vizibile pe pliant.
    • Tineti cont de marginea de siguranta! Pastrati informatiile importante in interior, la minim 3 mm de fiecare margine.
    • Realizeaza grafica la scara de 1:1.
    • Pentru fisierele de tip imagine (jpg, png, tif) rezolutia trebuie sa fie de minim 300 DPI. In caz contrar, calitatea imaginilor si a textelor printate poate fi una mai slaba, cu toate ca, pe monitorul tau, elementele grafice se vad OK.

    In cazul in care nu aveti grafica pregatita pentru print, imaginatia nu este punctul dvs. forte, va putem realiza un design profesional pentru pliante https://romeraprint.com/grafica-si-design-publicitar/.