Daruieste amintiri celor dragi!

Viata noastra este plina de amintiri si de zambete, ne place sa pastram macar cateva dintre ele pe fotografii. Stim cat este de greu sa gasesti cadoul perfect.

Un calendar personalizat este unic si totodata aminteste mereu de clipele minunate petrecute impreuna. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa alegeti formatul calendarului, sa incarcati 13 poze pentru cele 12 luni ale anului si o poza pentru coperta.

Ceea ce face ca aceste calendare sa fie speciale este posibilitatea de a insera cele mai frumoase amintiri capturate in poze pentru fiecare luna in parte.

Oricine ar fi persoana destinatara acestui cadou, aceasta va fi cu adevarat impresionata de faptul ca ati avut rabdarea si inspiratia sa gasiti cele mai potrivite poze pe care sa le oferiti ca dovada a afectiunii. Chiar daca anul se va termina, calendarul personalizat cu poze, va ramane un pretios mini-album care sa marcheze anul printr-un cadou personalizat cu stil.

Calendar A5 de birou cu poze

35,00 lei
Un calendar de birou personalizat cu poze este cadoul perfect pentru ai surprinde pe cei dragi cu ceva dragut si util. Calendarele A5 de birou sunt realizate la dimensiunea 14x21 cm si contin 13 file (12 file + coperta), printate full color pe carton lucios de 170gr/mp. Imprimarea calendarelor se realizeaza cu ajutorul tiparului digital, la rezolutie inalta. Cele 13 file ale calendarului sunt prinse cu spira metalica de culoare alba sau neagra (la alegere). Pentru o rezistenta sporita, spatele calendarului este realizat din carton rigid de 350gr/mp. Pentru acest tip de caldendar, comanda minima este de 2 buc.

Calendar perete A3 cu poze

85,00 lei
Un calendar de perete personalizat cu poze este cadoul perfect pentru ai surprinde pe cei dragi cu ceva dragut si util. Calendarele de perete A3 sunt realizate la dimensiunea 42x29.7 cm si contin 13 file (12 file + coperta), printate full color pe carton lucios de 170gr/mp. Imprimarea calendarelor se realizeaza cu ajutorul tiparului digital, la rezolutie inalta. Cele 13 file ale calendarului sunt prinse cu spira metalica de culoare alba sau neagra (la alegere). Pentru o rezistenta sporita, spatele calendarului este realizat din carton rigid de 350gr/mp.

Calendar perete A4 cu poze

65,00 lei
Un calendar de perete personalizat cu poze este cadoul perfect pentru ai surprinde pe cei dragi cu ceva dragut si util. Calendarele de perete A4 sunt realizate la dimensiunea 21x29.7 cm si contin 13 file (12 file + coperta), printate full color pe carton lucios de 170gr/mp. Imprimarea calendarelor se realizeaza cu ajutorul tiparului digital, la rezolutie inalta. Cele 13 file ale calendarului sunt prinse cu spira metalica de culoare alba sau neagra (la alegere). Pentru o rezistenta sporita, spatele calendarului este realizat din carton rigid de 350gr/mp.

100% CLIENTI MULTUMITI

Incercam sa satisfacem pana si cei mai pretentiosi clienti.

LIVRARE RAPIDA

Livrare in 24-48 de ore oriunde in tara.

VERIFICARE GRATUITA

Verificam gratuit grafica pentru asigurarea calitatii acesteia.