Ramburs la livrare

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de tine.

*** PENTRU COMENZI IN VALOARE MAI MARE DE 5000 LEI, PLATA RAMBURS NU ESTE DISPONIBILA

Plata online cu cardul bancar

Clientul va realiza plata ONLINE cu cardul bancar prin link-ul de plata trimis prin email, pus la dispozitie de NETOPIA PAYMENTS, furnizorul nostru de servicii de procesare online a platilor, in conditii de siguranta deplina.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA PAYMENTS. Siguranta informatiilor este garantata de faptul ca Netopia Payments nu stocheaza datele confidentiale al cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel, informatiile dvs sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs.

Standard

50% avans la confirmarea comenzii si diferenta de 50% la data livrarii.
Comanda va fi procesata dupa primirea confirmarii de plata pentru avans.
Confirmarea de plata pentru diferenta de 50% se va transmite inainte de efectuarea livrarii.
In cazul in care livrarea se efectueaza prin curierat rapid, in afara orasului Bucuresti, confirmarea de plata pentru diferenta de 50% se va transmite inainte de expedierea coletelor cu comanda dumneavoastra.
Acesta modalitate de plata se utilizeaza atat pentru produse nepersonalizate cat si pentru comenzile care implica personalizarea produselor.

La termen

Modalitate de plata acceptata doar pentru clienti existenti.
Plata la termen prin: ordin de plata.

Avans 100%

In functie de cerintele clientului, cantitatea de comanda si alte criterii luate in considerare de catre echipa noastra.