FELICITARI

Felicitari deosebite, personalizate si printate la o calitate excelenta!

Felicitari personalizate, destinate companiilor cu ocazia sarbatorilor si a evenimentelor importante.

Felicitarile personalizate pot fi de doua feluri: sub forma unui simplu carton tiparit fata-verso sau sub forma unui carton pliat in doua sub forma de carticica.
In ambele cazuri – grafica dvs. sau cea realizata de designerii nostri se tipareste pe carton gros de 300 – 350 g/mp urmand apoi partea de finisare: taiere la format finit si/sau biguire (pliere).

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit, designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original personalizat.

Felicitare A5 pliata

2,85 lei4,85 lei
O felicitare A5 pliata, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile A5 pliate va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile A5 pliate sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari A5 pliate, policromie pe carton de 300-350 g/mp mat sau pe cartoane speciale, dimensiuni 297mm x 210mm deschis si 148mm x 210mm inchis.

Felicitare A5 simpla

1,23 lei2,23 lei
O felicitare A5 simpla, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile A5 simple va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile A5 simple sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari A5 simple, policromie pe carton de 300-350 g/mp mat sau pe cartoane speciale, dimensiuni 148mm x 210mm.

Felicitare A6 simpla

0,88 lei1,35 lei
O felicitare A6 simpla, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile A6 simple va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile A6 simple sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari A6 simple, policromie pe carton de 300-350 g/mp mat sau pe cartoane speciale, dimensiuni 105mm x 148mm.

Felicitare A6 pliata

1,63 lei2,63 lei
O felicitare A6 pliata, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile A6 pliate va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile A6 pliate sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari A6 pliate, policromie pe carton de 300-350 g/mp mat sau pe cartoane speciale, dimensiuni 105mm x 148mm inchis si 210mm x 148mm deschis.

Felicitare DL pliata

2,85 lei4,85 lei
O felicitare DL pliata, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile DL pliate va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile DL pliate sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari DL pliate, policromie pe carton de 300-350 gr/mp mat sau cartoane speciale, dimensiuni 200mm x 210mm deschis si 100mm x 210mm inchis.

Felicitare DL simpla

1,23 lei2,23 lei
O felicitare DL simpla, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relații de afaceri. Fiind tiparite doar pe o fata, felicitarile DL simple va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile DL simple sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari DL simple, policromie pe carton de 300-350 gr/mp mat sau cartoane speciale, dimensiuni 210mm x 100mm.

Felicitare patrata – pliata

2,85 lei4,85 lei
O felicitare patrata pliata, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile patrate pliate va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile patrate pliate sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari patrate pliate, policromie pe carton de 300-350 g/mp mat sau pe cartoane speciale, dimensiuni 140mm x 140mm inchis si 280mm x 140mm deschis.

Felicitare patrata – simpla

1,23 lei2,23 lei
O felicitare patrata simpla, trimisa de sarbatori sau in momentele speciale, ajuta la consolidarea unei relatii de afaceri. In functie de acoperirea grafica, felicitarile patrate simple va permit sa scrieti de mana un mesaj personalizat, pentru un plus de atentie. Felicitarile patrate simple sunt realizate pe cea mai noua tehnologie de tipar digital de la Konica Minolta, motiv pentru care va garantam cele mai vii culori de tipar digital si cel mai scurt timp de livrare. Tiparim felicitari patrate simple, policromie pe carton de 300-350 g/mp mat sau pe cartoane speciale, dimensiuni 140mm x 140mm.

Plicuri de catifea

8,50 lei9,50 lei
Plicurile sunt realizate manual din catifea, disponibile intr-o gama variata de culori. Se inchid folosind stickere sau sigilii de ceara. Stickerele si sigiile nu sunt incluse in pret. Pe comanda se pot realiza si alte dimensiuni.

100% CLIENTI MULTUMITI

Incercam sa satisfacem pana si cei mai pretentiosi clienti.

LIVRARE RAPIDA

Livrare in 24-48 de ore oriunde in tara.

VERIFICARE GRATUITA

Verificam gratuit grafica pentru asigurarea calitatii acesteia.