Tipareste fara limite!

Printul outdoor reprezinta o solutie eficienta pentru obtinerea imaginilor de mari dimensiuni si expunerea in aproape orice conditii climaterice.

Tehnologia si materialele utilizate pentru printul outdoor, ofera rezistenta in timp, culori intense si reproducerea atenta a celor mai mici detalii. Respectam cele mai inalte standarde de calitate, avem capacitate mare de productie ceea ce permite onorarea unor termene stranse.

Realizam printuri pe orice suport flexibil, cu o latime de maxim 152 cm, solutie optima in realizarea reclamei de exterior.

Preturi Plotare Outdoor - Formate mari

PRINT OUTDOOR FORMATE MARI (LATEX)
MATERIALE PRET / CML
WhiteBack 0.65 lei
BlueBack 0.55 lei
Autocolant outdoors 1.20 lei
Banner Frontlit 0.60 lei
Canvas 1.50 lei
Polipropilena/Roll-up 0.90 lei
Carton fotografic 200gr 0.90 lei

Suporturi media pentru printul outdoor

Printul digital se executa pe o gama larga de suporturi media, aplicatiile cel mai des intalnite, pentru printurile digitale outdoor, sunt:

 • Autocolantele – folie PVC adeziva, folosite pentru decorari vitrine, automobile, standuri expozitionale, casete luminoase, panouri, expuneri diverse. Latimea maxima de printare este de 152 cm;
 • Afise/Postere – realizate pe suport de hartie BlueBack sau WhiteBack care asigura o calitate foarte buna a printului. Hartie BlueBack/WhiteBack este folosita la exterior in special pentru afise/postere care anunta evenimente, campanii, pe panouri publicitare fixxe, citylights, billboard-uri etc.;
 • Banner Frontlit – realizat din material flexibil, mat, compus din tesatura de poliester, potrivita aplicatiilor de mici si mari dimensiuni. Latimea maxima de printare este de 152 cm. Este folosit pentru o gama larga de aplicatii outdoor: bannere, display-uri, panouri, printuri digitale de dimensiuni mari iluminate din fata;
 • Banner Backlit – utilizat outdoor si indoor, fiind un material asemanator cu frontlit banner-ul, dar pentru iluminare din spate. Latimea maxima de printare este de 152 cm. Este recomandat pentru diverse aplicatii: casete luminoase, billboard-uri, display-uri iluminate din spate, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Calculeaza pretul

Loading...
0% Complete

  lei0

  Solicita oferta de pret personalizata!

   Tel.: 0758 971 003 / 0758 971 001

   Deoarece pretul fiecarui produs si serviciu oferit de catre Romera Print variaza in functie de complexitatea proiectului si de tirajul dorit, va rugam sa solicitati oferta de pret personalizata!