Centru Profesional de Multiplicare si Tipar Digital

Romera Print este o companie din domeniul printului digital profesional si cel al personalizarilor de obiecte promotionale ce ofera servicii complete si de calitate pentru o gama larga de produse.

Facem productie de tipar digital din 2014 si am inceput sub numele de Pim Copy (pentru cine ne-a cunoscut pana acum), iar acum am stabilit ca trebuie sa trecem la un alt nivel de comunicare si sa oferim o experienta noua pentru clientii nostri.

Echipa Romera Print este una tanara, activa, dedicata si cu o bogata experienta, realizand proiecte importante pentru companii din diverse domenii de activitate.

Suntem o echipa cu initiativa, raspundem la orice provocare, avem curajul de a fi mereu deschisi, spontani, sinceri si competenti in acelasi timp, recomandand clientilor nostri cele mai bune solutii pentru afacerea lor.

Suntem pregatiti sa dam viata lucrarilor tale!

Va oferim toata gama de servicii pentru promovarea afacerii atat in mediul online cat si offline. Cu noi, te vei afla mereu acolo unde sunt si clientii business-ului tau.
Tipar Digital 100%
Design Grafic 95%
Personalizari 90%
Print Indoor & Outdoor 87%
Finisaje 85%
Web design 71%

Produsele si serviciile pe care le putem realiza

In cazul in care nu gasesti ceea ce cautai, contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail. Vom face tot posibilul sa venim in intampinarea nevoilor tale!

Servicii de printare

Romera Print ofera servicii de print digital alb-negru si color pe o gama variata de suporturi: hartie si carton cu grosimi cuprinse intre 80 si 350 gr/mp. Asiguram calitatea ridicata a tiparului folosind echipamente Konica Minolta care, in acelasi timp ofera si viteza de executie.

Servicii de copiere

Dispunem de echipamente de ultima generatie capabile sa copieze tiraje mari de documente intr-un timp foarte scurt. Pentru documentele ce necesita procesare manuala, pretul este stabilit dupa examinarea documentelor ce urmeaza a fi copiate.

Printuri mari dimensiuni

Mareste-ti vizibilitatea prin afisarea indoor si outdoor. Niciodata nu vei putea spune ca este de ajuns! Fie pentru interior sau exterior, va putem oferi bannere de cea mai buna calitate pentru a va putea promova produsele oriunde si oricand.

Produse promotionale

Produsele promotionale pot oferi o imagine impecabila a brand-ului sau campaniei tale de marketing si pot fi folosite pentru a promova un eveniment. Romera Print te ajuta sa fi cunoscut prin materiale promotionale inedite si de calitate ce sunt un mijloc eficient in promovarea ta.

Graphic Design

Oferim clientilor nostri serviciile de conceptie grafica, machetare, fotografie profesionala, scanare si prelucrare de imagine pentru pregatirea tiparului. Inainte de a tipari un produs, realizam macheta acestuia.

Personalizari obiecte

Romera Print personalizeaza cam tot ce ai nevoie. Personalizarea obiectelor, fie ca sunt obiecte promotionale, fie ca sunt produse ale unor branduri renumite, se realizeaza cu ajutorul unor tehnici de personalizare specifice materialelor componente.

Cum comanzi in noul magazin online

Pasii necesari ca sa poti comanda de la distanta

1. Configureaza produsul

Alege cu grija optiunile pentru fiecare produs (dimensiuni, suport tipar, finisare) si introdu cantitatea pe care vrei sa o comanzi. Atentie, cu cat cantitatea este mai mare, te trezesti si cu un discount!

2. Incarca design-ul tau

Odata alese optiunile si cantitatea poti atasa design-ul tau, fie ca vorbim de o imagine, un pdf cu o macheta sau orice altceva. Poti apoi apasa „Adauga in cos”.

3. Finalizeaza comanda

Dupa ce ai adaugat in cos tot ce ai dorit de pe site-ul nostru, este timpul sa ne furnizezi datele de facturare/livrare si metoda de plata.

Solicita oferta de pret personalizata!