Orice ocazie merita un magnet!

Magnetii au fost intotdeauna un cadou special pentru cei dragi, insa atunci cand sunt personalizati, devin un cadou unic.

Magnetii nu se limiteaza doar la spatiul din bucatarie. Ii puteti atasa la frigider, dulapuri scolare sau orice alta suprafata metalica. Se pot utiliza chiar si in zona de birou, in spatiul de garaj sau chiar in atelier.

Puteti face magneti foto online pentru a captura orice moment fericit de zi cu zi sau un moment unic in viata. Sub forma de magneti foto individuali, fotografiile dvs. vor arata uimitor, indiferent unde: pe un frigider sau pe o masa. Afisati-le intr-o forma de poveste sau individual.

Romera Print produce o serie diversificata de magneti personalizati, constand in: invitatii, marturii, carti de vizita, magneti promotionali, magneti publicitari, magneti turistici etc.

Magnetii de frigider pot fi comandati in diverse dimensiuni si indeplinesc, in principiu, aceeasi functie. Va puteti decora extrem de usor si de elegant frigiderul sau orice al electrocasnic cu suprafata metalica.

MOMENTELE SUNT UNICE...LA FEL SI AMINTIRILE!

Comanda online magneti foto personalizati

Solicita oferta de pret personalizata!

    Tel.: 0758 971 003 / 0758 971 001

    Deoarece pretul fiecarui produs si serviciu oferit de catre Romera Print variaza in functie de complexitatea proiectului si de tirajul dorit, va rugam sa solicitati oferta de pret personalizata!