Sacosa kraft alb personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft alb personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft bleu personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft bleu personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft galben personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft galben personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft mov personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft mov personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft negru personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft negru personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft rosu personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft rosu personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft roz personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft roz personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacosa kraft verde personalizata color

7,20 lei29,00 lei
Sacosa kraft verde personalizata color este alegerea perfecta pentru afacerea dvs. Ofera un ambalaj ecologic, personalizat si practic, adaptat dimensiunilor si culorilor preferate. Cu un design rezistent si maner rasucit, aceasta sacosa ofera o solutie de ambalaj versatila si atractiva pentru brandul dvs. Sacosa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, rezistent si durabil, asigurand protectia produselor dvs. si mentinandu-le in siguranta. Manerul rasucit adauga un plus de confort si usurinta in transport. Dimensiuni: A5 (15x22x8 cm), A4 (26x33x12 cm), A3 (31x42x12 cm). Sacosa hartie cu maner rasucit alb poate fi personalizata intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca cu identitatea vizuala a brandului dvs. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori. Culori disponibile: alb, albastru, bleu, maro, mov, negru, rosu, roz, verde, visiniu. Comanda minima pentru sacosele personalizate color este de 30 buc.

Sacose A3 de hartie kraft personalizate 32x41x12 cm

4,10 lei5,10 lei
Sacosele de hartie albe sunt realizate din hartie kraft alb, cu maner tip snur din carton rasucit. Se pot personaliza cu logo, imagini, text sau orice alt continut. Pungile de hartie albe personalizate (pungi hartie kraft alb) sunt potrivite atat pentru transportul produselor nealimentare cat si pentru transportul produselor alimentare (ambalaje hartie personalizate pentru produse alimentare si nealimetare). Dimensiuni: 32x41x12 cm (baza x inaltimea x burduf) Comanda minima pentru pungile kraft personalizate este de 100 buc.

Sacose A4 de hartie kraft personalizate 25x31x11 cm

3,80 lei4,80 lei
Sacosele de hartie albe sunt realizate din hartie kraft alb, cu maner tip snur din carton rasucit. Se pot personaliza cu logo, imagini, text sau orice alt continut. Pungile de hartie albe personalizate (pungi hartie kraft alb) sunt potrivite atat pentru transportul produselor nealimentare cat si pentru transportul produselor alimentare (ambalaje hartie personalizate pentru produse alimentare si nealimetare). Dimensiuni: 25x31x11 cm (baza x inaltimea x burduf) Comanda minima pentru pungile kraft personalizate este de 100 buc.

Sacose A5 de hartie kraft personalizate

3,60 lei4,60 lei
Sacosele de hartie albe sunt realizate din hartie kraft alb, cu maner tip snur din carton rasucit. Se pot personaliza cu logo, imagini, text sau orice alt continut. Pungile de hartie albe personalizate (pungi hartie kraft alb) sunt potrivite atat pentru transportul produselor nealimentare cat si pentru transportul produselor alimentare (ambalaje hartie personalizate pentru produse alimentare si nealimetare). Dimensiuni: 16x21x9 cm (baza x inaltimea x burduf) Comanda minima pentru pungile kraft personalizate este de 100 buc.