Identitatea ta in fiecare zi!

Indiferent in ce industrie iti desfasori activitatea, prima impresie conteaza. Identitatea te reprezinta zilnic, iar pentru ca brandul tau sa fie unitar, trebuie sa iei in calcul fiecare detaliu.

Foile cu antet personalizat ofera materialelor de prezentare un aspect profesional, deosebit si cu siguranta va veti diferentia de concurenta prin atentia la detalii.

Personalizeaza-ti facturile, scrisorile, contractele sau foile de notite pe care le trimiti!

Colile cu antet sunt realizate pe suport de hartie de la 80gr/mp pana la 120gr/mp. Disponibile in formatele A4 si A5.

Tipar „Foi cu Antet A4 sau A5” hartie 80gr

0,40 lei1,48 lei
Foile cu antet personalizat sunt elemente importante in determinarea imaginii cu care o companie se prezinta. Sunt frecvent utilizate pentru corespondenta de afaceri si pot crea inca de la primul contact o imagine favorabila companiei pe care o reprezentati, definindu-i identitatea. Personalizeaza-ti facturile, scrisorile, contractele sau foile de notite pe care le trimiti! Colile cu antet sunt realizate pe suport de hartie de la 80gr/mp, disponibile in format A4 sau A5.

Tipar „Foi cu Antet A4 sau A5” hartie 90gr

0,40 lei1,60 lei
Foile cu antet personalizat sunt elemente importante in determinarea imaginii cu care o companie se prezinta. Sunt frecvent utilizate pentru corespondenta de afaceri si pot crea inca de la primul contact o imagine favorabila companiei pe care o reprezentati, definindu-i identitatea. Personalizeaza-ti facturile, scrisorile, contractele sau foile de notite pe care le trimiti! Colile cu antet sunt realizate pe suport de hartie satinata de 90gr/mp, disponibile in format A4 sau A5.

Tipar „Foi cu Antet A4 sau A5” hartie satinata 100gr

0,45 lei1,65 lei
Foile cu antet personalizat sunt elemente importante in determinarea imaginii cu care o companie se prezinta. Sunt frecvent utilizate pentru corespondenta de afaceri si pot crea inca de la primul contact o imagine favorabila companiei pe care o reprezentati, definindu-i identitatea. Personalizeaza-ti facturile, scrisorile, contractele sau foile de notite pe care le trimiti! Colile cu antet sunt realizate pe suport de hartie satinata de 100gr/mp, disponibile in format A4 sau A5.

Solicita oferta de pret personalizata!

  Tel.: 0758 971 003 / 0758 971 001

  Spuneti-ne la telefon sau pe e-mail ce doriti sa tipariti (cantitate, gramaj hartie, dimensiuni).
  
  Trimiteti-ne grafica sau dezvoltam una impreuna.
  
  Stabilim toate detaliile impreuna, iar dupa finalizarea comenzii, le ridicati de la sediul nostru sau le livram prin curier.