Un cadou util pentru intregul an!

Ani la rand, calendarele imprimate cu logo au fost utilizate pentru evidentierea brand-urilor in birouri, cabinete, farmacii sau case. Investind in calendare, va asociati brand-ul cu un produs sau un serviciu care va castiga aprecierea clientilor si angajatilor, in functie de ce doriti sa accentuati. Calendarul va fi utilizat timp de 365 de zile, timp in care logo-ul, mesajul si produsele vor avea parte de expunere catre oricine se afla in trecere prin acel spatiu.

Pentru a lucra in avantajul companiei sau brandului tau, include pe calendarul de perete logo-ul, datele de contact, adresa website-ului sau a retelei de socializare si poze cu produsele sau serviciile pe care le oferi, astfel incat acestea sa fie mereu in mintea clientilor, partenerilor sau colaboratorilor.

Un calendar personalizat este un instrument de marketing care nu trebuie sa lipseasca din nici un pachet promotional. Acesta este extrem de util atat pentru utilizatorul final, cat si pentru persoana sau compania care il ofera.

Calendarul personalizat permite vizualizarea rapida a programarilor si evenimentelor, ajutand la organizarea mai eficienta a timpului la serviciu si nu numai. De asemenea, in cazul in care spatiul permite, se pot nota pe calendar intalniri importante sau informatii care sa poata fi consultate rapid.

Calendare de perete A3

40,00 lei
Calendarul de perete A3 contine 13 file orientate portret, tiparite policromie pe carton lucios de 135 g/mp, 1 coala reprezentand coperta. Suportul din spatele calendarului este realizat din carton duplex de 300 gr/mp. Personalizarea se realizeaza integral, indiferent de cantitatea comanda, astfel ca fiecare fila poate avea particularitatile ei. Filele sunt tiparite color pe o singura fata. Dimensiunea calendarelor de perete standard este A3 (30×42 cm). Comanda minima = 10 buc. Pentru cantitati mai mici, acceseaza pagina calendare personalizate.

Calendare de perete A4

20,00 lei
Calendarul de perete A4 contine 13 file orientate portret, tiparite policromie pe carton lucios de 135 g/mp, 1 coala reprezentand coperta. Suportul din spatele calendarului este realizat din carton duplex de 300 gr/mp. Personalizarea se realizeaza integral, indiferent de cantitatea comandata, astfel ca fiecare fila poate avea particularitatile ei. Filele sunt tiparite color pe o singura fata. Dimensiunea calendarelor de perete standard este A4 (21×29.7 cm). Comanda minima = 10 buc. Pentru cantitati mai mici, acceseaza pagina calendare personalizate.

Calendare personalizate de birou

14,50 lei
Calendarele de birou A5 au nenumarate avantaje, motiv pentru care multe companii le ofera an de an clientilor, partenerilor si colaboratorilor. Acestea indeplinesc, pe langa functia principala de organizare si de planificare a timpului si rolul de instrument de marketing. Personalizarea se realizeaza integral, indiferent de cantitatea comandata, astfel ca fiecare fila poate avea particularitatile ei. Filele sunt tiparite color pe o singura fata. Dimensiunea calendarelor de birou este A5 (14×21 cm). Preturile afisate in configuratorul de produs sunt valabile pentru printarea filelor pe o singura fata. Imprimarea se poate face si fata-verso. pentru asta, va rugam sa solicitati o oferta in prealabil. Hartia, din care sunt realizate calendarele de birou A5, are finisaj lucios si un grad ridicat de alb. Suportul este realizat din carton rigid de 300-350 gr/mp., iar prinderea se realizeaza cu spira metalica de culoare alb sau negru. Comanda minima = 10 buc. Pentru cantitati mai mici, acceseaza pagina calendare personalizate.

Calendare personalizate tip prisma

2,40 lei3,10 lei
Calendarele personalizate de birou de tip “Prisma” sunt realizate dintr-o singura coala cu 4 plieri. Cartonul utilizat are aspect lucios, are un grad ridicat de alb si o grosime de 300 sau 350 gr/mp., in functie de solicitari. Pentru o rezistenta sporita, dar si pentru o senzatie tactila deosebita, se poate opta pentru plastifierea calendarelor. Plastifierea poate fi lucioasa sau mata. Calendarele prisma au doua fete, astfel incat pe fiecare din fete se vor printa cate 6 luni ale anului, iar partea superioara va fi suprafata personalizata propriu-zis (logo companie, date de contact etc.).