Romera Print va ofera servicii complete de creatie si grafica publicitara computerizata, pentru realizarea oricaror materiale publicitare sau promotionale, indiferent de natura si destinatia finala a acestora. De asemenea, pe langa servicul de conceptie a design-ului, putem realiza si produse tiparite si/sau materiale publicitare pentru afisaj indoor sau oudoor, la cele mai competitive preturi.

Prin tehnologie, creativitate, originalitate, imbinare si culoare reusim ca orice design creat sa fie unic, sa atraga si sa ramana intiparit in mintea clientului.

BRADING SI IDENTITATE VIZUALA

Branding-ul este procesul de creare si intretinere a unui brand, incluzand totalitatea metodelor prin care o organizatie sau un produs comunica, simbolizeaza si se diferentiaza catre audientele sale.

Dupa crearea unui brand de succes, trebuie consolidata identitatea vizuala, care reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ce definesc imaginea unei companii in randul clientilor, colaboratorilor si concurentilor sai, atat in mediul online cat si in mediul real.

Creare logo
FULL
lei 250 (TVA inclus)
Format vectorial
Orice complexitate
Multiple variante
Vectorizare
EXTRA
lei 95 (TVA inclus)
Redesenare sigle, schite
Redesenare ilustratii
Livrare in format CorelDraw
Carti de vizita
REDUCERE
lei 80 (TVA inclus)
Multiple variante de layout
Realizare grafica fata-verso
Orice dimensiune si orientare
Branding
FULL
lei 480 (TVA inclus)
Conceptie brand
Conceptie slogan
Conceptie foaie cu antet

GRAFICA SI DESIGN PUBLICITAR

Grafica publicitara insemna servicii de creatie si pregatire pentru tipar. Grafica publicitara trebuie sa atinga doua scopuri: sa trimita un mesaj si sa capteze atentia consumatorilor.
Realizam la solicitarea dumneavoastra orice design pentru materialele publicitare, incepand de la bannere pentru publicitatea online sau print, pana la brosuri, cataloage de prezentare, meniuri restaurante, obiecte personalizate, flyere, pliante etc.
Flyere
lei 140 (TVA inclus)
Diverse formate (1/3 A4, A5, A6, etc.)
Realizare grafica fata-verso
Design atractiv
Timp de realizare: 1-2 zile
Pliante
lei 160 (TVA inclus)
Realizare grafica fata-verso
Diverse tipuri de pliere
Design atractiv
Timp de realizare: 2-3 zile
Mape prezentare
lei 100 (TVA inclus)
Realizare grafica fata
Modificari nelimitate
Design atractiv
Durata de lucru: 1-2 zile
Foi cu antet
lei 40 (TVA inclus)
2 variante de design
Mici modificari gratuite
Livrare in format word, pdf
Durata de lucru: 24 ore

Daca nu ai inca numele companiei, va vom ajuta cu placere. Atunci cand cream un nume, luam o abordare conceptuala, luand in considerare utilizarea si marca ulterioara. De fapt, doar un nume bun poate deveni un brand respectat.

Stiati ca un nume cu o poveste este ingredientul secret care va ajuta sa treceti peste competitie?

In spatele unei afaceri de succes se afla un logo puternic!
Logo-ul este unul dintre cele mai influente componente pentru identitatea vizuala a unui brand. Este important sa realizezi ca logo-ul companiei tale este un instrument puternic ce ofera notorietate afacerii tale. Atunci cand este realizat cum trebuie, logo-ul te poate situa deasupra competitorilor tai.

Un logo de succes trebuie sa fie:

– creativ si unic;

– simplu si memorabil;

– versatil si eficient.