Afișez toate cele 3 rezultate

Carti de vizita carton special

1,05 lei1,52 lei
Cartile de vizita pe carton special se diferentiaza datorita suportului utilizat. Cartoanele pot avea suprafete texturate, perlate sau sidefate. Una dintre cele mai importante recomandari ce trebuie luata in calcul in momentul in care s-a optat pentru realizarea unor astfel de carti de vizita se refera la utilizarea unui design minimalist. Datorita texturii si culorii suportului utilizat, cartoanele speciale nu sunt indicate a fi folosite in machetele grafice aglomerate sau fontele pline.

Carti de vizita folio

3,50 lei5,56 lei
Cartile de vizita personalizate cu folio este sunt mai buna metoda de a obtine efecte metalice pe carti de vizita. Culori precum argintiu, auriu sau orice alta culoare metalizata (rosu, albastru, verde etc.) nu pot fi tiparite de nici un echipament digital. Cartile de vizita se pot imprima integral cu folio sau doar partial pe anumite elemente de design (exemplu: logo, text), conditia fiind ca grafica sa fie vectoriala pentru a putea fi creata matrita. Aplicarea foliei se face manual, utilizand o matrita creata special pentru dvs. La costul cartii de vizita se adauga si costul matritei (intre 100-170 lei). Matrita se plateste o singura data/model si se poate refolosi la urmatoarele comenzi.  

Carti de vizita standard

0,65 lei2,25 lei
Carti de vizita tiparire in policromie pe carton de 250 gr, 300 gr sau 350 gr, printate pe o singura fata sau fata-verso, avand colturi drepte sau colturi rotunjite. Printare carti de vizita pe carton standard se pot plastifia mat, lucios sau soft-touch. Platifierea ofera eleganta si rezistenta in timp. Daca nu ai design-ul, opteaza pentru unul din modelele noastre gratuite sau solicita realizarea unui design personalizat. Pentru modele gratuite accesati "Catalog modele carti de vizita" si in casuta "detalii suplimentare" ne transmiteti codul modelului ales pentru a realiza modificarile cu datele dvs. Continutul unei carti de vizita pentru printare: numele si logoul/sigla firmai, numele si functia persoanei, adresa firmei, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa site-ului web, pagina facebook/instagram.