Afișez toate cele 6 rezultate

Pix Clexton

3,90 lei4,40 lei
Clexton este un pix extrem de versatil cu un design placut cu linii fluide. Disponibil intr-o mare varietate de culori (alb, negru, roșu, verde, galben, orange, fuchsia, albastru) este un model foarte apreciat atat de utilizatori cat si de cei care il folosesc ca si mijloc de promovare. Elgant si robust, cu mecanism mecanic retractabil prin apasare si clips pentru buzunar rezistent, este cu siguranta un produs de incredere. Comanda minima: 100 buc

Pix Klinch

4,60 lei5,10 lei
Pixurile personalizate din gama Klinch sunt din plastic alb, prezinta insertii elegante in diverse culori (rosu, albastru, verde) si au varful argintiu. Clipsurile late permit personalizarea cu informatiile oferite de client. Dimensiunea pixurilor personalizate Klinch este ∅11x150 m. Livrarea pixurilor se va face cu mina albastra.

Pix personalizat cu logo iluminat LED

12,50 lei14,50 lei
Pix personalizat cu logo LED iluminat este de culoare negru, cu touch, dispozitiv de prindere cauciucat. Este prevazut cu LED colorat pentru gravura iluminata. Culorile disponibile led: rosu, portocaliu, verde, albastru, alb. Se livreaza cu baterie, mina albastra. Dimensiuni: 13x140mm.

Pix Leopard

3,00 lei3,50 lei
Potrivite pentru personalizare prin print UV in policromie, pixurile din plastic LEOPARD au corpul din plastic colorat. Pixul are mina de culoare albastra si este o varianta economica pentru pixurile personalizate.

Pix Schneider k15

4,00 lei4,50 lei
Pixul Schneider K15 este un clasic al pixurilor personalizate, fiind probabil unul din cele mai apreciate modele pentru calitatea minei, usurinta cu care se foloseste si forma compacta, de dimenisuni reduse. Pixul este de o robustete sporita, data de elementele de calitate din care este alcatuit. Acest model este realizat dintr-un plastic de cea mai buna calitate, cu finisare lucioasa si are incluse elemente metalice – clema de prindere, butonul de actionare al mecanismului retractabil si inelul median care desparte cele doua piese ale corpului pixului. Paleta cromatica este variata incluzand culorile alb, negru, rosu, galben, portocaliu, albastru, verde astfel incat personalizarea poate fi realizata in orice combinatie de culori a elementelor de identitate ale companiei.

Pix Wumpy

3,50 lei4,00 lei
Wumpy este un model versatil si elegant cu mecanism mecanic retractabil prin apasare si clips metalic pentru buzunar. Pixul are o ergonomie deosebita prin dispozitivul de prindere cauciucat disponibil in 8 culori: negru, albastru, rosu, verde, galben, portocaliu, alb si mov. Corpul pixului este alb si permite personalizarea prin printare UV pe o suprafata generoasa de 60mm x 5mm. Culoarea cernelii este albastra.